top of page
Äijänkäppyrä - Aktiviteetit

ä

Äijänkäppyrä action outdoorin toimintaperiaate on tuottaa ja toteuttaa erilaisia  tapoja pitää hauskaa luonnossa. Etsitpä sitten tekemistä perheelle tai porukalle, varusteita lainaksi tai vain kolmatta kättä tai konsultaatioapua, ota yhteyttä. Käytettävissäsi on lukematon joukko tässä ”palapelin palasiksi” nimettyjä ohjelmapalveluja. Mukana on tietenkin kaikki alan lajistandardit, sekä koko ajan kasvava joukko uusia, enemmän ja vähemmän ”äijänkäppyrälle” väännettyjä lajeja. Toimin itsenäisenä suunnittelijana, toteuttajana ja toimittajana tai suurempien kokonaisuuksien alihankkijana. Olen verkostoitunut alueen muiden yrittäjien kanssa ja voimme tehdä yhdessä kaikenkokoiset tapahtumat. Voit tilata Äijänkäppyrä-aktiviteetit esim. Kapeenkosken, Vanhan Riihelän tai Jalkasten lomamökkien kautta toteutettavaksi paikan päällä.

Tai valitsemienne aktiviteettien ympärille rakennan teille valmiin paketin esim. Tupaswillaan, Kapeenkoskelle, Varjolaan tai vaikka omalle takapihallenne. Ei ole olemassa liian pientä tai liian suurta tapahtumaa.

 

Yrittäjän koulutus: 52v. koneteknikko, luonto- ja eräopas 2012, matkailun turvallisuuskoulutus 2012, eräruokakurssi 2012, Eviran hygieniapassi, EA 1+2 2017. Vuokravenekuljettaja 2016, vesipelastuskoulutus 2016. Kalastusopas 2017, Yrittäjän ammattitutkinto 2017. Koskikippari 2020.

Yrityksellä on toiminnan vastuuvakuutus.

 

 

 

 

   Palapelin palasia:

 

Ammuskelu- ja taistelulajit: monenlaiset jousiaseet, ilma-aseet, airsoft, nerf-vaahtopötkylätaistelut, paintball-taistelut, hohtoammunta, jättiritsat.  

Heittolajit: kirveet, veitset, keksit, atrain sekä muut, vielä vähän äijänkäppyräisemmät vehkeet, jotka ovat ilmeisesti tavalla tai toisella ansainneet tulla heitetyiksi.

Inkkarikanootti neljälle, hyvä myös yksimelojalle.

Ilmatäytteiset: kaksi sup-lautaa, moottoroitavissa olevat kumiveneet 2kpl.

Koskenlasku Kapeenkoskella tai Kuusaankoskella, lautalla tai koskikelkoilla.

Korikiipeily. 

Slackline-nuorallakävelyä.

Popup-frisbeegolf.

2 x mini bmx.

Lumikenkäily.

Sähköfatbike- ja moottorikelkkasafarit Varjolan reiteillä.

Perinteisiä ja pikkuisen äijänkäppyrälle wäännettyjä pihapelejä:   jättilentopallo, golf, crossbochia, kengurupallobiljardi, turnajaiset. 

Järjestetään retkiä pienryhmille kalastus, melonta, lumikenkä jne. teemoilla. 

Ryhmäyttämis- ja pulmatehtävät.

ns. ”täysin äijänkäppyrälle wäännetyt lajit”, jotka syntyvät yleensä tilaisuutta yhdessä suunniteltaessa hetken mielijohteesta.

Kalastusoppaan palvelut ja välineet. Esteetön kalastusvene Alucat W8.

Tulilla valmistetaan kurmeet eväät ja nokipannukahvit!

 

 

 

 

ä

ä

ä

Kootaan yhdessä palapelin

 

 

 

paikkaan ja aikaan sopiva

 

ä

 ja keksitään lisäksi joku teille ihan oma juttu!

 

Mitä kustantaa?

 

Esim. noin kahdelle tunnille tilattu 1-2 lajin ohjattu ohjelma noin 10 hengelle maksaa 250 €. Sisältää kaikkien omassa varastossa olevien rakentamatta valmiiden varusteiden vuokrat ja allekirjoittaneen tekemän ohjelmapalvelutyön, sekä alle 10 km. matkat. Lisätään mahdolliset kulutustarvikekulut. Koskenlasku lautalla 25€/henkilö, koskikelkalla 50€/henkilö. Kalastusretket veneellä alk. 300€ (parin tunnin pikakeikat)

 Aktiviteetit voit maksaa myös maksupäätteellä paikan päällä!

 

Alihankintatyö 35 €/tunti

Hinnat sisältävät alv:n

 

Kokopäivän ohjelmapaketit hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

 

Periaatteessa kaikki vuokravarusteet voit myös ostaa omaksi sopivaan hintaan, jos vaikka vuokrakäytössä iskee isompikin kipinä lajiin.

 

Myydään kaikkea aiheeseen liittyvää välineistöä parhaaseen hintaan mitä maailmalta löytyy. Tilaukset hoituvat riskittömästi esim. aliexpress, ebay tai amazon verkostosta. Kerro mitä etsit, jos se on myytävänä, löydän sen vaikka maailman ääristä. Käytettävissäsi on 20 vuoden kokemus varustehankinnoissa mm. ajoneuvovarusteet, moottoripyöräily, kalastus ja eräily, yhteistyökumppaneina mm. Louis, Nordfishing77, Askari jms. eurooppalaiset alan johtavat toimittajat.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

ä

äijänkäppyrä action outdoor metsälampi aktiviteetit jalkasen lomamökit vanha riihelä  fatbike läskipyörä
bottom of page