Äijänkäppyrä - Aktiviteetit

ä

Äijänkäppyrä action outdoorin toimintaperiaate on tuottaa ja toteuttaa erilaisia  tapoja pitää hauskaa luonnossa. Etsitpä sitten tekemistä perheelle tai porukalle, varusteita lainaksi tai vain kolmatta kättä tai konsultaatioapua, ota yhteyttä. Käytettävissäsi on lukematon joukko tässä ”palapelin palasiksi” nimettyjä ohjelmapalveluja. Mukana on tietenkin kaikki alan lajistandardit, sekä koko ajan kasvava joukko uusia, enemmän ja vähemmän ”äijänkäppyrälle” väännettyjä lajeja. Toimin itsenäisenä suunnittelijana, toteuttajana ja toimittajana tai suurempien kokonaisuuksien alihankkijana. Olen verkostoitunut alueen muiden yrittäjien kanssa ja voimme tehdä yhdessä kaikenkokoiset tapahtumat. Voit tilata Äijänkäppyrä-aktiviteetit esim. Kapeenkosken, Vanhan Riihelän tai Jalkasten lomamökkien kautta toteutettavaksi paikan päällä.

Tai valitsemienne aktiviteettien ympärille rakennan teille valmiin paketin esim. Tupaswillaan, Kapeenkoskelle, Varjolaan tai vaikka omalle takapihallenne. Ei ole olemassa liian pientä tai liian suurta tapahtumaa.

 

Yrittäjän koulutus: 52v. koneteknikko, luonto- ja eräopas 2012, matkailun turvallisuuskoulutus 2012, eräruokakurssi 2012, Eviran hygieniapassi, EA 1+2 2017. Vuokravenekuljettaja 2016, vesipelastuskoulutus 2016. Kalastusopas 2017, Yrittäjän ammattitutkinto 2017. Koskikippari 2020.

Yrityksellä on toiminnan vastuuvakuutus.

 

 

 

 

   Palapelin palasia:

 

Ammuskelu- ja taistelulajit: monenlaiset jousiaseet, ilma-aseet, airsoft, nerf-vaahtopötkylätaistelut, paintball-taistelut, hohtoammunta, jättiritsat.  

Heittolajit: kirveet, veitset, keksit, atrain sekä muut, vielä vähän äijänkäppyräisemmät vehkeet, jotka ovat ilmeisesti tavalla tai toisella ansainneet tulla heitetyiksi.

Inkkarikanootti neljälle, hyvä myös yksimelojalle.

Ilmatäytteiset: yhden hengen kajakki, kahden hengen inkkari, kaksi sup-lautaa, moottoroitavissa olevat kumiveneet 2kpl.

Koskenlasku Kapeenkoskella tai Kuusaankoskella, lautalla tai koskikelkoilla.

Korikiipeily. 

Slackline-nuorallakävelyä.

Popup-frisbeegolf.

2 x mini bmx.

Lumikenkäily.

Mönkijä- moottorikelkkasafarit Varjolan tai Villa Luotolan reiteillä.

Perinteisiä ja pikkuisen äijänkäppyrälle wäännettyjä pihapelejä:   jättilentopallo, golf, crossbochia, kengurupallobiljardi, turnajaiset. 

Järjestetään retkiä pienryhmille kalastus, melonta, lumikenkä jne. teemoilla. 

Ryhmäyttämis- ja pulmatehtävät.

ns. ”täysin äijänkäppyrälle wäännetyt lajit”, jotka syntyvät yleensä tilaisuutta yhdessä suunniteltaessa hetken mielijohteesta.

Kalastusoppaan palvelut ja välineet. Esteetön kalastusvene Alucat W8.

Tulilla valmistetaan kurmeet eväät ja nokipannukahvit!

 

 

 

 

ä

ä

ä

Kootaan yhdessä palapelin

 

 

 

paikkaan ja aikaan sopiva

 

ä

 ja keksitään lisäksi joku teille ihan oma juttu!

 

ä

Yhteys

© Elina Ilottu, kuva-artesaaniopiskelija

aijan.kappyra@pp1.inet.fi

Suolahti, Suomi/Finland

jousiammunta archery

osumat